Thursday , September 29 2022

Eșec zdrobitor al PSD în Bucovina, prefigurat de deputatul PNL Ioan Bălan

“Vreme de patru ani, reprezentanții acestui partid în administrația locală au înșelat încrederea cetățenilor mai rău decât a făcut-o PDSR-ul lui Ion Iliescu în anii ‘90”, a declarat Ioan Bălan

ioan balan - dec 2015_tn

Vicepreședintele PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, este convins că la alegerile locale din iunie, PSD va înregistra un eșec zdrobitor, pentru că vreme de patru ani reprezentanții acestui partid politic în administrația locală au înșelat încrederea cetățenilor mai rău decât a făcut-o PDSR-ul lui Ion Iliescu în anii ‘90. Bălan a arătat că după patru ani „cu o țară întreagă dominată de PSD”, viața celor mai mulți cetățeni s-a înrăutățit, iar majoritatea proiectelor au bătut pasul pe loc. Potrivit parlamentarului liberal, s-au pierdut bani din surse nerambursabile, iar banii din taxele locale au fost risipiți. „La alegerile din iunie PSD va primi din partea bucovinenilor lecția binemeritată. Vor fi trimiși acasă pentru cel puțin un ciclu electoral, pentru a medita și a înțelege că minciuna și demagogia nu vor împinge lucrurile înainte în cea mai săracă regiune a țării. Numărul celor care trăiesc de pe o zi pe alta s-a dublat, numărul tinerilor care pleacă la muncă peste hotare a crescut, iar numărul celor care mai au un loc de muncă stabil a scăzut. Din păcate, în pofida evidenței, PSD-ul nu s-a trezit la realitate și repetă în cor minciunile lui Victor Ponta, care tot încearcă să-și spele imaginea cu nu știu ce performanțe economice închipuite, infirmate în prezent de Comisia Europeană. Cel care a înțeles primul dezastrul inevitabil din alegeri a fost chiar șeful PSD, Liviu Dragnea, care, de câteva luni, face tot ce-i stă în putere să evite alegerile locale în două tururi. Fără acest truc ieftin, PSD ar pierde cumplit alegerile, iar Dragnea va trebui să plece acasă. Chiar dacă mai mulți primari PSD nu se tem de votul în două tururi, de o competiție democratică prin care cetățenii să-l aleagă pe cel mai devotat obiectivelor comunității, toți știm că de alegerea primarilor într-un singur tur depinde soarta președintelui PSD, pe care, după un dezastru electoral, nu l-ar mai prinde următoarele alegeri în funcția de președinte”, a declarat Bălan.
„Din luna iunie sucevenii vor avea ocazia să vadă cu adevărat diferența dintre vorbe și fapte”
Vicepreședintele PNL susține că trimiterea PSD în opoziție va reprezenta nu numai un exercițiu pur democratic, ci și ocazia pe care o vor avea cetățenii de a vedea diferența dintre vorbe și fapte. „La vorbe frumoase și promisiuni amețitoare toți politicienii se pricep. Cu faptele și munca în interesul comunității este mai greu. Din luna iunie sucevenii vor avea ocazia să vadă cu adevărat diferența dintre vorbe și fapte. De fapt, cei mai mulți cred că deja fac această diferență, comparând mandatul lui Gheorghe Flutur la Consiliul Județean și spectaculoasele nerealizări ale actualei conduceri a județului. Așa se și explică încrederea uriașă pe care o au sucevenii în proiectele demarate înainte de 2012 de prietenul meu Gheorghe Flutur, pe care l-am sprijinit constant, proiecte care au adus atunci un spor de bunăstare și mii de locuri de muncă pentru suceveni. De aceea am convingerea că igienizarea spațiului politic de PSD, pentru cel puțin patru ani, va face mult bine comunității pe care o reprezint cu cinste”, a adăugat deputatul PNL Ioan Bălan. (O.S.)

Vezi si

Primarul Lungu felicită Foresta după meciul cu UTA Arad și anunță că acum se toarnă fundațiile la Baza sportiva tip 1, unde va fi construit un nou stadion

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la meciul de fotbal din Cupa României dintre …

One comment

 1. ESECUL ESTE AL NOSTRU,…AL SUCEVENILOR,
  Acesti flacaiasi, idiferent din ce partid fac parte, nu stiu bine cum ii chiama cu buletinul in fata.
  De unde sa ai asteptari la viziuni pentru viitor, la cum sa atraga investitori etc.
  S-a trait si se traieste bine in politica Suceveana cu, spatii pentru terase acordate pe ochi frumosi, cu “Hora Bucovinei”, unde se mai duce omu’, mananc-un mic si uita cum e batjocorit zi de zi de aceste lichele etc.
  Se vede cu ochiul liber ca din pacate, lipsa de educatie (suntem abia la a doua generatie cu WC in casa) nu poate produce conducatori mai buni pe meleagurile mioritice.
  Ne place sau nu ne place,…ASTA E.