Monday , November 28 2022

Eșec semnificativ în privința reabilitării blocurilor de locuințe de lângă Gara Burdujeni

Patru din cinci loturi de reabilitare a unor blocuri de locuințe din municipiul Suceava nu au fost licitate. Primăria a organizat din nou o licitație după ce alta a eșuat cu circa o lună în urmă.

De data aceasta într-un alt format, ceva mai restrâns și mai detaliat în sensul că au fost organizate licitații pe cinci loturi, cu valori mai mici decât data trecută. Dar s-a dovedit că patru au fost neatractive. Este vorba despre loturile 1, 3, 4 și 5.

Primul se referă la lucrările de reabilitare termică de la blocul de pe strada Privighetorii nr. 4, valoarea estimată fiind de 1,68 milioane lei. Loturile 3 și 4 au valori estimate de peste 900 de mii de lei fără TVA și se referă la reabilitarea termică a blocurilor 5A și B01 de pe strada Jean Bart nr. 36 și Putna nr. 10. În final, al cincilea lot pentru care nu s-a depus nicio ofertă se referă la reabilitarea termică a blocului A04 de pe strada Putna nr. 6, valoarea estimată fiind de 731 mii lei fără TVA. Practic, singurul lot licitat a fost cel pentru reabilitarea termică a blocului 7 A de pe strada Jean Bart nr. 7. (D.P.)

Vezi si

Spitalul Județean Suceava nu găsește furnizor de curent nici la un preț de 11 ori mai mare față de acum un an și jumătate

O licitație pentru încheierea celui mai mare acord-cadru de achiziție publică de furnizare de energie …