Wednesday , February 1 2023

Escrocii au împânzit Suceava cu afişe false privind cumpărarea de maşini de cusut germane

masini de cusut [800x600]


In ultimele zile, în mai multe locaţii de pe raza municipiului Suceava, pe stâlpi de înaltă tensiune, staţii de transport în comun, pereţi ai clădirilor, au fost afişate anunţuri prin care se oferă sume mari de bani pentru achiziţionarea unor maşini de cusut de diferite mărci. Cu această ocazie poliţiştii atrag atenţia sucevenilor să fie responsabili şi să nu depună în diverse conturi sume de bani pentru a achita unele plăţi. De asemenea, cetăţenii trebuie să nu dea curs unor astfel de solicitări, pentru a nu deveni victimele unor infracţiuni de înşelăciune.
Amintim că în luna noimebrie 2013, un bărbat din municipiul Suceava, a achitat unei persoane în autogara din Târgu Neamţ suma de 5.000 de euro pentru o maşină de cusut Singer şi un certificat de calitate. Suceveanului i s-a promis că va primi ulterior pe maşina de cusut un certificat de garanţie în valoare de 40.000 de lei, lucru ce nu a mai avut loc nici până în ziua de astăzi. (C.Z.)

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …

2 comments

  1. Am si eu o intrebare: de ce Politia n-a organizat un flagrant? Adica e clar ce se urmareste cu fluturasii. Chiar azi am vazut, practic toata zona garii Burdujeni e impanzita, sunt peste tot. Si Politia? Doar ne avertizeaza? Nu domle, pune mana pe tepar si arde-l.

  2. HHAAHHAHAHAHAA.
    DE CE LE MAI BAGATI IN ZIAR DACA STITI CA SUNT TZEPE?
    SUNTETI COMPLICI ASTFEL. PT 2 LEI.