Sunday , April 21 2024

“Englezoaică” de Rădăuți cu permisul reținut, prinsă la volanul unei mașini fără RCA

Miercuri, la ora 16.35, pe drumul județean 178C din localitatea Frătăuții Noi, polițiștii au oprit pentru control un autoturism Mercedes-Benz ML280, înmatriculat în Marea Britanie, ce se deplasa din direcția comunei Bilca către comuna Frătăuții Noi. La volan se afla V. Mariana, de 27 ani, din Rădăuți, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că aceasta are permisul de conducere reținut pentru  conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice (0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat).

De asemenea, în urma verificării autoturismului, s-a constatat că acesta nu avea încheiată o poliță de asigurare RCA obligatorie, femeia fiind amendată cu 1.000 lei. Şoferița a fost testată  cu aparatul etilometru și drugtest, rezultate fiind negative pentru toate substanțele analizate.  Pe numele acesteia s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …