Sunday , May 16 2021

Englezii, incantati de Dacia Sandero: "Costa la fel de mult ca dungile de pe Ferrari!"

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, Dacia Sandero, care va avea un preţ de pornire în Marea Britanie de 5.995 de lire sterline (aproximativ 7.400 de euro) este mai ieftină decât multe dintre opţiunile suplimentare ale unor maşini sport de renume.
Astfel, un autoturism Dacia costă aproape la fel de mult ca dungile vopsite pe modelul de cursă Ferrari 599 sau ca vopseaua albă de pe un Maserati Quattroporte. Frânele de carbon ale modelului Porsche 911 sunt puţin mai ieftine decât o maşină nou-nouţă a constructorului român deţinut de Renault.
Sandero va fi disponibilă în Marea Britanie din ianuarie 2013. Maşina cu cinci uşi este capabilă să transporte bagajele a cinci pasageri. Jurnaliştii englezi laudă portbagajul noului model Dacia, pe care îl consideră “cavernos”, cu capacitatea de 1,200 de litri, atunci când scaunele din spate sunt rabatate.
Cea mai scumpă versiune Dacia Sandero este Laureate, care are toate oţiunile incluse şi costă 7.995 de lire sterline (9.900 de euro), care beneficiază de aer condiţionat, oglinzi ajustabile electric şi încălzite, volan de piele, patru boxe şi un limitator de viteză. Britanicii laudă şi consumul redus al automobilului produs la Mioveni.
EVZ.ro

Vezi si

Absolvenții învățământului profesional și postliceal nu mai susțin probele practice și cele scrise. Candidații vor avea de elaborat doar un proiect

Ministerul Educației a decis anularea probelor practice și a celor scrise pentru certificarea calificării profesionale …