Friday , March 1 2024

Elevul de 14 ani de la “Petru Rares“ va fi inmormantat sambata

N trupul ne`nsufle]it al acestuia este depus la capela Bisericii Sf=ntul Dumitru din Suceava n conform certificatului medical constatator al decesului, copilul a murit din cauza unei “insuficien]e multiple de organ”, precedat\ de o “peritonit\ primitiv\”

Trupul ne`nsufle]it al elevului de 14 ani, decedat mar]i la Ia[i,  a fost depus ieri `n capela Bisericii Sf=ntul Dumitru din Suceava. ~nmorm=ntarea a fost programat\ de familie pentru ziua de s=mb\t\, 13 noiembrie, pentru ca la acest trist eveniment s\ poat\ participa [i fo[tii colegi ai lui T.M., de la {coala General\ nr.3 [i cei de la Colegiul Na]ional Petru Rare[, afla]i pe parcursul s\pt\m=nii la cursuri.
Certificatul medical constatator al decesului eliberat miercuri, 10 noiembrie a.c. de medicul primar legist Leonard Teodorescu, de la Institutul de Medicin\ Legal\ Ia[i  privind pe T. M., elevul de 14 ani de la Colegiul Na]ional Petru Rare[, arat\ c\ b\iatul a murit din cauza  unei “insuficien]e multiple de organ”, care a fost precedat\ de o “peritonit\ primitiv\”. (O.S.)

Vezi si

Gheorghe Flutur a semnat vineri certificatul de urbanism pentru rețelele de gaze naturale în comunele Marginea și Horodnic de Sus

Este vorba de o investiție de aproximativ 15 milioane de euro, de care vor beneficia …

No comments

  1. in primul rand condoleante familiei…fiind elev la Colegiul National Petru Rares cred ca am dreptul sa imi spun parerea despre acest liceu…Frecventez cursurile acestei scoli de 2 ani si pot spune ca e o bucurie ,pentru mine personal ,ca sunt elevi la acest liceu…E un liceu de elita…poate ca intamplarea lui Tudor si faptul ca reputatia liceului nostru a fost patata in fata unora ne vor ambitiona pe noi,elevi de la CNPR,sa aratam ca multi gresesc in privinta noastra…Avem profesori deosebiti cu care sunt sigur ca vom reusi…Comentariile negative sunt din partea celor invidiosi ca nu au oportunitatea de a invata la un astfel de liceu…

  2. mandru ca sunt la petru

    daca vreti sa stiti baiatul a facut doar o luna scoala la petru. el se droga de ani buni …..nu inteleg de ce toate oalele se sparg in capul liceului. asta este rezultatul invidiei altor licee care stiu ca nu vor avea valoarea liceului petru rares

  3. Mai…Nu mai vorbiti aiurea la adresa liceului daca nu aveti nici cea mai vaga idee despre ce se intampla…serios,marea majoritate a ,,tinerilor”care posteaza ccomentarii aici,sunt doar niste frustrati de la alte licee de ,,elita” ale judetului(i1,i2etc)frustrati fiind,probabil,ca la vremea lor au avut niste medii prea modeste pentru a intra la “petru”.Asa ca cel mai bine ar fi sa va vedeti de ,,specializarile” voastre(faceti si practica,nu?)si sa nu va mai omorati neuronu postand niste comentarii in care va aratati(cica)inteligenta.

  4. Hai gura toti cei care comentati aiurea despre Petru. Colegiul National Petru Rares este cel mai bun liceu din oras si asa va ramane asa ca nu va mai dati toti cu parerea asa aiurea.Nu mai puteti de invidie.Plus ca acest copil abia fusese transferat la Petru deci de ce e de vina liceul?Vinovata e scoala de la care vine!!

  5. @ madalina: mai bine nu vorbesti daca nu stii despre ce e vorba, nu stai tu zilnic in acel liceu si nu stii ce se intampla asa ca taci;)

  6. wtf!! ce tot spui?! de ce nu ati apus nimic pana acum??? “multi viteji apar dupa razboi” pana acum de ce nu ai spus nimic. tipic romanesc . dar cei din urma vor fi cei dintai!!! oricum e adevarat ca desteptul tace si ….. vorbeste. invidia va roade pe toti. dar asta e parerea voastra si aveti dreptul la opinie. oricum ar fi petru a fost si ramane CEL MAI BUN liceu din Suceava !!!!!!

  7. colegiul national PETRU RARES este in plin declin la capitolul imagine, in sfarsit , era si timpul sa se dea cartile pe fata…. in PETRU RARES elevii sunt lasati sa faca ce vor…. trist pentru un colegiu “de renume” :))