Thursday , May 30 2024

Elevii suceveni calificați la Olimpiada Națională de Religie

 
elevi


La începutul lunii martie, în școlile din județul Suceava, au avut loc concursurile pe diferite confesiuni, la Olimpiada Națională de Religie, etapa județeană. Astfel, la Cultul Ordodox s-au calificat pentru etapa națională eleva Bianca Teleagă, de la școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Rădăuți, clasa a VII-a, profesor îndrumător Elena Huc, eleva de clasa a VIII-a, Iustina Ungureanu, de la școala Gimnazială “Ion Creangă”, Suceava, profesor îndrumător Adriana Florea, iar de la liceu s-au calificat Mihaela Loredana Ignat, Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni, clasa a IX-a, profesor îndrumător Otilia Grădinaru. De la clasele  a X-a și a XII-a, vor participa la etapa națională elevii Nicoleta Nistor și Robert Cocuz de la Colegiul National “Stefan cel Mare”, profesor îndrumător Florin Hostiuc, precum și Maria Grumeza, clasa a XI-a, de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, profesor îndrumător Narcisa Tiperciuc.
La Olimpiada de Religie, Cultul Catolic, au obținut punctajul de calificare, Albert Paul Winzinger, clasa a VII-a, de la Scoala “Petru Comărnescu” Gura Humorului, îndrumător profesor Ionela Winzinger, eleva Cristina Maria Tcaci de la Scoala Henryk Sienkiewicz, Solonețul Nou, profesor îndrumător Terezia Cristina Solcan, iar de la Colegiul Tehnic Rădăuți, Alex Cornea, profesor îndrumător Cristinel Gal. De la Colegiul “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, de la clasa a X-a s-a calificat eleva Cătălina Ailenii; de la clasa a XI-a, eleva Antonina Drosceac, Colegiul Național “Alexandru cel Bun”, Gura Humorului, profesor îndrumător Ionela Wizinger, și, la clasa a XII-a, Anca Stredie, profesor îndrumător Maria Gârghi.
Elevii calificați la Olimpiada Nationala de Religie, Alianța Evanghelică sunt Naomi Miron, clasa a VII-a, profesor îndrumător Florin Duciuc, de la Scoala Gimnazială Bosanci, Teodor Samuel Gherasim, clasa a VIII-a, de la Scoala Gimnazială nr. 3 Rădăuți, profesor îndrumător Simion Buzdugan, la clasa a IX-a, de la Liceul Teoretic Filadelfia, elevii de clasa a IX-a si a X-a, Emanuela Varasciuc și Sebastian Linguraru, sub îndrumarea profesoare Marici Carmen. La clasa a XI-a, va pleca mai departe, la faza națională, elevul Andrei Daniel Gheorghe, profesor îndrumător Achim Hânc și eleva Cristina Cârlan, clasa a XII-a, de la Colegiul Național “Stefan cel Mare”, profesor îndrumător Florin Duciuc. (C.S.)

Vezi si

Lansare de candidat liberal la Primăria Gălănești, în prezența lui Gheorghe Flutur. Elena Coroamă promite să aducă apă, canalizare și gaz metan în comună

Președintele PNL, Gheorghe Flutur, a participat joi la lansarea candidaturii pentru Primăria Gălănești a Elenei …