Sunday , January 29 2023

Elevii cu performanțe obținute la olimpiade și concursuri școlare, premiați de CJ Suceava

Elevii suceveni care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare desfășurate în anul școlar 2021-2022 au fost premiați de Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava. De asemenea, profesorii îndrumători au fost apreciați și felicitați pentru rezultatele elevilor pe care i-au pregătit și încurajat să participe la competițiile școlare.

Ceremonia a avut loc de Ziua Bucovinei, la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” Suceava, iar premierea elevilor s-a realizat în conformitate cu Hotărârea nr. 177/26.11.2018 a Consiliului Județean Suceava.

Potrivit IȘJ Suceava, 371 de elevi din școlile din județ au fost premiați, individual sau în echipe (în cazul loturilor sportive), pentru performanțele obținute la olimpiadele și concursurile școlare din Calendarul competițiilor naționale pe discipline școlare, al Ministerului Educației. Olimpicii au primit diplome și bani, dar și felicitările de rigoare.

În cadrul festivității, prof. Grigore Bocanci, inspector școlar general, a adresat felicitări cordiale elevilor participanți la diverse etape ale olimpiadelor și concursurilor școlare, profesorilor coordonatori și familiilor din care elevii provin. (O. N.)

 

 

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …