Thursday , February 2 2023

Elevi și cadre didactice de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” continuă să se specializeze în străinătate

Aceste activități au loc în cadrul proiectelor Erasmus. Ultimul eveniment de acest gen s-a derulat în perioada 14-18 martie, în Spania.

În perioada 14 -18 martie 2022, un grup de elevi de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Cristina Alexandra, Alexandra Asimionese, Diana Huțanu, Teodora Rotariu și Mihai Avram, însoțiți de cadrele didactice Oana Savin și Loredana Bodnar, au participat la activitățile transnaționale de învățare din cadrul proiectului Erasmus+ „Healthy Bodies! Healthy Minds!” în orașul Malaga din Spania.

În cadrul întâlnirii elevii din fiecare țară au participat la dezbateri despre Importanța Sănătății Emoționale. Elevii informaticieni au avut oportunitatea de a se remarca în echipele multinaționale evidențiind importanța Sănătății Emoționale printr-o prezentare care a oferit atât informații teoretice cât și practice. De asemenea, elevii au lucrat în echipe, au analizat chestionare, au participat la competiții sportive, au socializat, s-au familiarizat cu activitățile pe care elevii spanioli le desfășoară zilnic și nu în ultimul rând au avut posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză. (C.R.)

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …