Thursday , May 30 2024

Elev batut de preot la ora de religie (VEZI VIDEO)

Un elev de clasa a VII-a de la {coala Gimnazial\ Bursuceni a fost lovit la ora de religie de preotul care pred\ religia la aceast\ unitate [colar\. Toat\ aceast\ poveste s-a aflat dup\ ce pe m=na poli]i[tilor a ajuns o filmare `n care se vedea cum b\iatul `n v=rst\ de 14 ani este lovit de profesor. ~n urma ac]iunii sale, preotul s-a ales cu un dosar penal pentru „lovire sau alte violen]e”.
Luni, 26 noiembrie, ora 15.00, agen]ii Postului de Poli]ie Vere[ti s-au sesizat din oficiu cu privire la o serie de imagini `n care Constantin Mari[ca, de 39 ani, lovea un minor. ~n urma verific\rilor efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ victima este Vl\du] B., de 14 ani, din comuna Vere[ti, elev `n clasa a VII-a la {coala Gimnazial\ Bursuceni.
Filmarea care a ajuns pe m=na poli]iei este una facut\ cu telefonul mobil `n data de 22 noiembrie a.c.. Ca urmare a verific\rilor ulterioare a rezultat faptul c\ tat\l elevului este decedat, iar mama sa este plecat\ la munc\ `n str\in\tate. De cre[terea [i educarea adolescentului se ocup\ F\nica Str\uceanu. ~n fimule]ul primit de poli]i[ti se vede cum Constantin Mari[ca, preot [i profesor de religie la {coala Gimnazial\ Bursuceni, `l love[te pe Vl\du] B. `n timpul orei de curs.
Femeia care are grij\ de t=n\rul b\tut a declarat c\ nu depune pl=ngere prealabil\ pentru lovire `mpotriva lui Constantin Mari[ca. Agen]ii de la Sec]ia 2 Poli]ie Rural\ Ipote[ti vor continua cercet\rile, fiind `ntocmit un dosar penal sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de ,,lovire sau alte violen]e”. (C.Z.)
 

Vezi si

Lansare de candidat liberal la Primăria Gălănești, în prezența lui Gheorghe Flutur. Elena Coroamă promite să aducă apă, canalizare și gaz metan în comună

Președintele PNL, Gheorghe Flutur, a participat joi la lansarea candidaturii pentru Primăria Gălănești a Elenei …

No comments

 1. e culmea!!! unde vedeti voi ca l bate? de vreme ce rad toti , din cate vad eu incearca in gluma sa l opreasca sa iasa afara cum obisnuiesc odraslele astea i n zilele noastre… fara bun simt, lenesi, o generatie de dobitoace,,,s apoi in Biblie scrie clar : ,, cine cruta nuiaua nu si iubeste fii…” nu vad nici o bataie , e o inscenare….

  • Ca sa vezi ce inseamna habotnic…

  • De asta ne ducem de rapa!! Nu mai avem bun simt, credinta, respect pentru nimeni si nimic in tara asta!! Sunt respectate ”vedetele” de 2 bani duzina, manelele si banii!! Copiii, saracii, noi suntem bau/baul lor, noi din scoala le aducem droguri, ii invatam sa bea, sa injure etc. Awesome, esti pe dinafara!!

 2. Pentru cel numit ALINUZTU. N-ai nicio treaba cu ce spune religia!! Daca toti romanii ar respecta macar cele 10 porunci (pe care tu cred ca nu le stii in ordinea lor!) atunci politia ar ramane fara paine!! Si dimpotriva ora de religie ar trebui si unor parinti care au pus copiii sa filmeze r…..tul asta!! pentru ca a fost o provocare ordinara!! Parintii fetei care a filmat toata chestia asta, doresc de vreo 6 ani sa-l scoată pe preot din sat ca sa vina un unchi (sau ceva de genul asta) ca preot in locul actualului preot! Oricum, poate are si preotul vina lui, dar nu suntem noi abilitati sa judecam acest caz! Daca ati vazut filmuletul, veti vedea ca acesta a fost prelucrat, actorii jucandu-si rolul cu brio, iar copiii faceau haz de toata scena!!

 3. De ce nu aratati intreaga inregistrare?! nesimtitii de copii se ineaca de ras!! ce cautau in ora cu tel?! asa cresc niste golani care dupa ce vad ca parintii le dau nas, peste cativa ani isi omoara parintii, buicii etc
  ce ar fi trebuit sa faca preotul sa si ceara scuZe de la nesimtitul de elev? si pe vremea lui Creanga se altoiau copii de catre preot , profesor si nu a murit nimeni.. din contra au crescut oameni cu bun simt…
  de aia acum copii la tara ajung violatori si drogati la 12 ani!! RUSINE ELEVILOR!!

 4. Valentin (Oltenia)

  A fost prost elevul , daca eram eu elevul ala batut de preot/profesor ii bagam un pumn in gura sa ma tina minte toata viata, chiar daca eram apoi exmatriculat …(sau mai bine pentru siguranta , ii dadeam noaptea pe strada fara martori )

  • Valentine ia-o mai usor frate nu te ambala asa ca e posibil sa te creada cineva. si nu te mai ascunde dupa acest nume pentru ca stii bn ca faci parte din grupul care a inscenat totul. SUNTETI NISTE NESIMTITI ORDINARI care nu aveti nimic in comun cu respectul si bunul simt. v-ati folosit de acel copil pentru a va atinge voi scopul si anume acela de a l izgoni pe preot din sat. asta e bataie si agresare? voi nu vedeti ca filmuletul e prelucrat? si transmitetii persoanei care va invata ce sa faceti si mai ales cum sa faceti, pentru ca voi sunteti prea incuiati ca sa va duca capul la asa ceva, multa sanatate si putere de munca!!! Si apropo cum e vremea in oltenia daca te-ai mutat acolo?

 5. Acest preot il invata iubirea aproapelui, caci elevul nu intelegea cum se pune in practica aceasta invatatura.
  Ce sa inveti de la un asemenea om, lipsit de orice intelegere ?

 6. Hai mai duceti-va in lula mea, voi astia de-i luati apararea popii. Nu l-a batut pe copil, dar l-a umilit in fata colegilor lui. Si inca cu cat sictir… Una este corectia aia scurta si la obiect si alta e ce face preafericitul parinte.
  Daca se intampla sa fie o femeie (profesoara) sigur era catalogata din prima “femeie nebuna”. O zi buna!

 7. Nu-s nici pe departe un om religios, dar din filmarea de mai sus lipseste “vatamarea” ! Nu ca-i tin partea popii, dar nu-i gasesc chiar nicio vina! Ca l-a luat pe copchilul ala obraznic de o aripa si l-a zgaltait un pic, asta nu-i bataie. Habar nu aveti ce bataie lua generaria mea la scoala, ca sa nu mai aduc aminte de dascalii parintilor sau bunicilor mei. Astea-s niste cucuri si mofturi! Lasa-ti copiii sa-si faca de cap, dar cand o sa ajunga adolescenti sa nu va plangeti ca -s consumatori de droguri, alcool, tutun si bagati in tot felul de gasti care se ocupa cu spargerea de bancomate!

 8. se vede ca era doar o atentie, la cat de impelitati sunt copii in ziua de azi nu ma mira, nici unu din voi nu a luat o palma dupa cap la scoala ?

 9. calul balan ii lipsea…:))

 10. asta se numeste preot??????e un animal!!!!!

  • Domnule Popescu Vasile sunteti in stare sa faceti o fata bisericeasca in halul asta , stiti cate scoala are un preot ? Oricum din atitudinea elevilor reiese ca nu ar fi o bataie in clasa , este o simpla mustrare si chiar asa cenzurat se vede bine ca elevul ” batut” nu si-a jucat bine rolul mana preotului a fost indreptata in zona gatului iar el duce mana in zona gurii .