Tuesday , October 4 2022

Elena Udrea s-a plimbat cu mocanita la miezul noptii, la Gura Humorului

N “La 12 noaptea am fost `ntr-o plimbare cu moc\ni]a, `ntr-un peisaj de basm, la Gura Humorului, cu o moc\ni]\ care fluiera, merg=nd prin p\dure. A fost foarte frumos”, a declarat Elena Udrea

Ministrul Dezvolt\rii Regionale [i Turismului, Elena Udrea, care a venit, joi sear\, `n jude]ul Suceava, s-a plimbat cu moc\ni]a la Gura Humorului, la miezul nop]ii, spun=nd c\ a avut o experien]\ de neuitat. Udrea a spus c\ joi sear\, dup\ ce a ajuns cu avionul, la ora 23.00, la Suceava, a mers la Gura Humorului [I a mers moc\ni]a. „La 12 noaptea am fost `ntr-o plimbare cu moc\ni]a `ntr-un peisaj de basm, la Gura Humorului, cu o moc\ni]\ care fluiera, merg=nd prin p\dure. A fost foarte frumos [i cred c\ dac\ pe noi, care suntem de-ai locului, ne-a impresionat a[a de mult este mult mai impresionant pentru cei care nu cunosc tradi]iile rom=ne[ti [i vin aici”, a declarat Elena Udrea.
Ea a ar\tat c\ acesta este farmecul Bucovinei [i c\ oamenii de pretutindeni ar trebui s\ [tie ce este Bucovina [i s\ vin\ s\ o viziteze. Vineri, Elena Udrea s-a aflat la C=mpulung Moldovenesc, unde a semnat cu autorit\]ile locale dou\ contracte de finan]are prin POR. Ea a primit din partea autorit\]ilor locale din C=mpulung Moldovenesc un costum popular specific zonei, cu bundi]\ cu motive tradi]ionale [i cu bordur\ din blan\ de dihor. Elena Udrea a spus c\ va purta bundi]a la inaugurarea p=rtiilor de schi din jude]ul Harghita, la care va participa `n cursul zilei de vineri. De asemenea, un grup de elevi `mbr\ca]i `n costume populare i-au prezentat Elenei Udrea un spectacol de dansuri, c=ntece [i colinde, iar `ndrum\torii elevilor i-au solicitat ministrului autografe pe globuri care vor fi puse `n bradul de Cr\ciun. (O.S.)

Vezi si

Un TIR încărcat cu plite și cuptoare electrice a luat foc la Spătărești (FOTO, VIDEO)

Luni seara, în jurul orei 21.30, a fost anunțat un incendiu la semiremorca unui autocamion …