Wednesday , February 1 2023

Economiile unei familii din Mitoc au fost furate

Un bărbat care s-a lăudat că are în podul casei 1.000 de lei a fost prădat în timp ce se afla cu concubina sa la Rădăuțipolitie


La data de 4 decembrie 2016, la ora 13.21, agenții Secției 8 de Poliție Rurală Adâncata au fost anunțați prin 112 de către Constantin O., de 31 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, că din casă i-a fost furată suma de 1.000 de lei. În urma verificărilor făcute de polițiști a reieșit că reclamantul locuiește împreună cu concubina sa în cătunul de rromi din comuna Mitocu Dragomirnei. Aceștia nu au un loc de muncă și își câștigă existența din munci ocazionale prestate pe raza municipiului Suceava.
In ziua de 3 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, Constantin O. și concubina sa au consumat alcool în casa lor împreună cu o vecină. În acest timp, reclamantul s-a lăudat la vecina sa că a strâns suma de 1.000 de lei și că o ține ascunsă în podul casei, intenționând să cumpere două verighete. A doua zi, la ora 07.00, Constantin O. și concubina sa au plecat de acasă în municipiul Rădăuți, iar în jurul orei 13.00, când s-au întors acasă, au constatat că ușa este forțată, iar din podul casei au constatat lipsa a 1.000 de lei. Cu ocazia cercetărilor făcute la fața locului, polițiștii nu au găsit urme de răvășire în imobil. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”. (D.Z.)
 

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …