Sunday , February 5 2023

Echipele mobile de vaccinare vor fi luni în comunele Bilca și Putna

Marți se va putea vaccina populația din Bălăceana și Ilișești

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat programul echipelor mebile de vaccinare antiCovid 19, pentru săptămâna viitoare. Astfel, în cursul zilei de luni, acestea se vor găsi în comunele Bilca și Putna, marți vor fi la Bălăceana și Ilișești iar miercuri se vor putea vaccina locuitorii din comuna Baia. Vaccinările împotriva Covid 19 vor continua joi în comuna Botoșana, vineri în comuna Straja, iar sâmbătă fi în Calafindești și Vicovu de Sus pentru ca duminica viitoare să se găsească în comuna Vicovu de Jos.

În cursul zilei de joi, în centrele de vaccinare din județ, au fost 831 persoane, iar 490 s-au vaccinat cu a doua doză. La Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat 36 de persoane. 241 de suceveni au fost vaccinați joi, antiCovid 19, la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-a vaccinat un număr de 24 de persoane iar la centrele de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” și Școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 46 respectiv 27 de persoane. La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de joi, 39 de vaccinuri. Șase persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 69 la Sala de Sport Fălticeni și 32 la Casa de Cultură Siret. La Căminul Cultural din Salcea s-au făcut, în cursul zilei de joi, doar opt vaccinuri antiCovid, 20 la centrul de vaccinare din Sfântu Ilie și alte 24 la centrul amplasat în incinta sălii de sport din Marginea. În parcarea Shopping City s-au vaccinat antiCovid 19, alte 56 de persoane iar medicii de familie au vaccinat antiCovid, 118 persoane.

Până pe data de 10 iunie, în județul nostru s-au vaccinat împotriva Covid 19 un număr de 84.571 de persoane, din care 73.002 persoane au primit și doza a doua de vaccin. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

CSU Suceava a reluat campionatul cu o înfrângere la limită în fața celor de CSM București

CSU Suceava a reluat campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere la limită, …