Wednesday , October 5 2022

Echipele mobile de vaccinare vor fi astăzi în Dornești, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Măneuți și Gălănești

In cursul zilei de vineri, acestea se vor găsi în Straja, Ulma, Falcău și Brodina. Aproape 80.000 de suceveni s-au vaccinat până acum împotriva Covid 19

Echipele mobile de vaccinare antiCovid 19 din cadrul Direcției de Sănătate Publică Suceava vor fi prezente miercuri în localitățile Dornești, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Măneuți și Gălănești.  ”La apelul unităților administrativ teritoriale din zona Rădăuți, pe 24.05.2021 echipa mobila a desfășurat activitate de vaccinare a persoanelor care au solicitat acest lucru în localitățile Putna și Bilca. În continuare, echipa mobilă va vaccina Împotriva SarsCov-2, miercuri 26 mai, în localitățile Dornești, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Măneuți și Gălănești, vineri 28 mai, în  Straja, Ulma, Falcău și Brodina, iar sâmbătă 29 mai, va fi amplasat un centru mobil de vaccinare în piața din Vicovu de Sus”, a declarat Gabriela Băncilă, purtătoare de cuvânt în cadrul DSP Suceava.

În cursul zilei de luni, s-au vaccinat împotriva SarsCov2, 663 de persoane, dintre care 421 au primit prima doză de vaccin, iar alte 242 de persoane au fost vaccinate cu doza a doua de vaccin împotriva Coronavirus. La Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat 57 de persoane. 65 de suceveni au fost vaccinați luni, antiCovid 19, la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-a vaccinat un număr de 36 de persoane iar la centrele de la Colegiul Național ”ștefan cel Mare” și școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 52, respectiv 126 de persoane. La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de luni, 52 de vaccinuri. Alte 18 persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 63 la Sala de Sport Fălticeni și 14 la Casa de Cultură Siret. Centrul de vaccinare amplasat în Parcul Zoo din Rădăuți a avut luni, 31 de pacienți, care s-au vaccinat împotriva Coronavirus, acest centru fiind închis pentru următoarele zile. La Căminul Cultural din Salcea s-au făcut, în cursul zilei de luni doar două vaccinuri antiCovid, 15 la centrul de vaccinare din Sfântu Ilie și 18, respectiv șase la centrele amplasat în incinta sălilor de sport din Marginea și Broșteni. Medicii de familie  au vaccinat antiCovid 19 în cursul zilei de luni, 69 de pacienți. În parcarea Shopping City s-au vaccinat antiCovid 19, alte 39 de persoane.

Până pe data de 24 mai, în județul nostru s-au vaccinat împotriva Coronavirus, un număr de 77.995 persoane, dintre care 63.403 persoane au primit și doza a doua de vaccin. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …