Monday , June 21 2021

Echipele mobile ale DSP vor vaccina astăzi la Şcoala Militară de Jandarmi din Fălticeni și în comuna Horodniceni

Cetățenii din comuna Horodniceni care doresc să se vaccineze antiCovid 19, o pot face la Căminul Cultural din Rotopănești

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava au anunțat că echipele mobile vor fi prezente în cursul zilei de marți la Şcoala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni cât și la Căminul Cultural Rotopănești, comuna Horodniceni.

Campania de vaccinare împotriva Coronavirus continuă și în centrele de vaccinare din județ, în cursul zilei de duminică fiind vaccinați 1.613 suceveni. La Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat duminică 174 de persoane iar 180 de suceveni au fost vaccinați antiCovid 19, la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-au vaccinat 174 de persoane, iar la centrele de la Colegiul Național ”ștefan cel Mare” și școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 59, respectiv 294 persoane. La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de duminică, 34 de vaccinuri. Alte 66 persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 80 la Sala de Sport Fălticeni și 60 la Casa de Cultură Siret. Centrul de vaccinare amplasat în Parcul Zoo din Rădăuți a avut duminică, 34 de pacienți, care s-au vaccinat împotriva Coronavirus. La Căminul Cultural din Salcea s-au făcut, în cursul zilei de duminică, 18 vaccinuri antiCovid, 121 la centrul de vaccinare din Sfântu Ilie și 92, respectiv 24, la centrele amplasate în incinta sălilor de sport din Marginea și Broșteni.

Alți 203 suceveni s-au vaccinat duminică, direct din mașină, la Drive-Thru din parcarea Shopping City. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Un botoșănean cu permisul suspendat, prins la volan pe străzile din Burdujeni

Acesta s-a ales cu dosar penal și cu o amendă de 2.900 de lei pentru …