Saturday , December 3 2022

Echipat regulamentar cu mănuși, mască și vizieră, directorul de la Gospodărirea Apelor s-a pozat rugându-se în genunchi pentru a opri epidemia

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava a fost surprins rugându-se în genunchi în fața instituției pe care o conduce, pentru a opri epidemia de coronavirus. „Eu chiar cred că doar Dumnezeu poate să ne scape”, declară acesta.

Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor, s-a rugat pentru ca Dumnezeu să oprească epidemia de coronavirus. Acesta a declarat, pentru Mediafax, că a dezinfectat toate clădirile și a luat toate măsurile de siguranță și că îi îndeamnă pe suceveni să se roage la Dumnezeu.

„Văd o mare disperare, o foarte mare teamă și am recurs la gestul ăsta ca să îndemn oamenii din Suceava să creadă în Dumnezeu și să ne rugăm, într-adevăr să intervină Dumnezeu, că altă șansă deocamdată…”, a spus Daniel Drăgoi. Acesta purta mănuși, mască și vizieră în timp ce s-a așezat în genunchi și s-a rugat. „Eu chiar cred că doar Dumnezeu poate să ne scape. Eu cred că poate interveni să oprească pandemia asta, că altă șansă deocamdată eu nu văd. Noi facem, ca oameni, tot ce depinde de noi, dar cred că Dumnezeu poate să intervină, dacă lumea se smerește. Mai ales că vin sărbătorile pascale acum și cred că fiecare trebuie să ne facem o verificare, o cercetare înaintea lui Dumnezeu și să îl rugăm. Cred că Dumnezeu ascultă de orice persoane și de rugăciune și de asta am făcut ce am făcut. Nu contează religia, cine suntem noi și nici funcția, contează un semnal că numai cu Dumnezeu putem ieși biruitori din toată pandemia asta”, își explică Daniel Drăgoi gestul.

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …

No comments

  1. Am vazut acest articol si ma uit stupefiat! Cameleonii astia politici nu mai au nici un fel de rusine, decenta, orice intra la categoria asta si cu siguranta bunul Dumnezeu de aceea ne da astfel de incercari.
    Nu ma indoiesc de credinta acestui om, dar viata m-a invatat ca rugaciunea adevarata se face in taina, cu smerenie si in mod cert fara fotoreporterul pregatit evident in mod intamplator sa imortalizeze momentul desavarsit.
    Din pacate, genul asta de manageri numiti politic, a dus la dezastrul de la Suceava si nu numai.
    Cu siguranta, frica lor cea mai mare nu este de boala ci de faptul va ar putea pierde puterea si ar putea fi intrebati ce au facut in tot acest timp? Multe raspunsuri concrete nu ar fi, pentru ca desi nu realizeaza nu au nici studiile si nici stiinta pentru a detine asemenea pozitii. Dar, vor putea raspunde: Noi ne-am rugat. Vedeti, scrie si la ziar!
    Si o intrebare pentru ziaristi :bai, cat de jos ati ajuns sa promovati asa ceva?