Thursday , July 18 2024

După Zilele Sucevei se oprește apa caldă în oraș

Una caldă, alta rece. Sau mai exact: patru zile fierbinți și patru … reci. Zilele Sucevei – cu fel de fel de manifestări în diferite locuri vor fi organizate din 22 până în 25 iunie – se anunță incendiare – cel puțin pentru iubitorii de concerte – dar după perioada asta, coincidență sau nu, urmează tot atâtea zile de discofort. Cel puțin pentru o mare parte dintre suceveni. Mai exact, pentru cei ale căror locuințe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare. Iar asta pentru că în perioada 26-29 iunie nu vor avea apă caldă.

Producătorul Bioenergy va efectua o serie de reparații la centrala de cogenerare iar pe cale de consecință societatea care furnizează agent termic în oraș, Thermonet a informat, joi, că „Bioenergy va opri producerea agentului termic pentru prepararea apei calde menajere în perioada 26-29 iunie.

Această întrerupere este necesară în vederea realizării unor lucrări urgente de reparații în instalațiile proprii, având ca obiectiv prevenirea avariilor majore în timpul sezonului rece următor. Ca urmare a lipsei agentului termic de la sursa de producere, Thermonet va fi nevoită să suspende temporar furnizarea apei calde menajere în municipiul Suceava. Thermonet își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură beneficiarii de agent termic din sistem centralizat că echipa de intervenții va depune eforturi pentru ca durata de remediere să fie cât mai scurtă, iar reluarea furnizării apei calde menajere să se realizeze imediat după finalizarea reparațiilor”, se arată într-un comunicat al celor de la Thermonet. (D.P.)

 

 

Vezi si

Gospodărie din Ipotești, distrusă de un incendiu pornit de la un aragaz nesupravegheat

Joi, în jurul orei 12.30, a fost semnalat un incendiu la o casă de locuit …