Saturday , September 24 2022

Dupa ce a lovit o femeie cu masina, si-a pus nevasta sa ia vina asupra ei

Gheorghe Cozma, din Vatra Dornei, av=nd permisul suspendat pentru consum de alcool, a lovit cu ma[ina o femeie din Iacobeni, p\r\sind locul accidentului N nevasta acestuia a luat vina asupra sa, motiv=nd c\ a plecat de la locul incidentului pentru c\ nu avea actele la ea, povestea femeii neav=nd  credibilitate `n fa]a poli]i[tilor

 
Vineri, `n comuna Iacobeni, a avut loc un accident rutier `n urma c\ruia o femeie a fost r\nit\, [oferul p\r\sind locul accidentului. Poli]i[tii au organizat mai multe filtre pe raza jude]ului, iar `n urma cercet\rilor efectuate de ace[tia s-a stabilit c\ victima este Mihaela Boariu, de 35 ani, din comuna Iacobeni, care traversa drumul neregulamentar [i f\r\ s\ se asigure. Victima a fost accidentat\ grav, fiind transportat\ la spital unde a fost diagnosticat\ cu ,,traumatism cranio cerebral acut deschis, pl\gi escoriate regiunea parietalo-temporal\ dreapt\, com\ grad 2-3, plag\ contuz\ cot drept, accident rutier’’, av=nd nevoie de 35 – 40 de zile de `ngrijiri medicale.
~n seara zilei de vineri, un echipaj de poli]ie, a oprit ma[ina condus\ de Cristina Cozma, de 46 ani, din muncipiul Vatra Dornei, care prezenta avarii. ~n urma audierilor aceasta a declarat c\ ea este autoarea accidentului din Iacobeni [i c\ a p\r\sit locul faptei deoarece nu avea documentele la ea. Femeia a fost testat\ cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dup\ care  a fost condus\ la spital unde i s-au recoltat probe biologice de s=nge. Deoarece p\rea c\ minte, poli]i[tii s-au deplasat la locul de munc\ al so]ului acesteia, Gheorghe Cozma, de 45 ani, din municipiul Vatra Dornei, unde i-au adresat mai multe `ntreb\ri. B\rbatul a recunoscut c\ el este autorul accidentului, motiv=nd c\ a plecat de la locul faptei din cauz\ c\ are permisul de conducere re]inut pentru consum de alcool. Poli]i[tii l-au testat cu aparatul etilotest  rezultatul fiind negativ [i i s-au recoltat probe biologice de s=nge. Agen]ii i-au `ntocmit dosar penal, fiind re]inut pentru 24 ore, instan]a de judecat\ pun=ndu-i interdic]ia de a p\r\si localitatea pe o perioad\ de 29 zile. (C.Z.)
 
 
 

Vezi si

Exercițiu tactic inedit, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

În data de 22 septembrie, la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” a avut loc …