Tuesday , January 31 2023

După ce a distrus toată Suceava, Pfeiffer s-a supărat "pe sat" şi refuză să mai participe la comandamentele de la Primărie

Reprezentanţii firmei Pfeiffer “s-au supărat” în urma discuţiei în contradictoriu purtată cu primarul Ion Lungu, la comandamentul de săptămâna trecută, astfel încât, la cel de ieri nu s-au prezentat . Ion Lungu a declarat că va discuta cu responsabilii acestui proiect, pentru a-i determina pe reprezentanţii firmei nemţeşti din Suceava să dea dovadă de maturitate şi să finalizeze conform proiectului ce au început  

pfeiffer mizerie [800x600]

Reprezentanţii firmei germane Pfeiffer au încetat să se mai pre-zinte la comandamentele săptămânale organizate de primarul municipiului Suceava, din cauză că s-au supărat în urma reproşurilor făcute de edilul sucevean privind munca anapoda făcută în munici-piul reşedinţă de judeţ. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat că va discuta cu responsabilii acestui proiect pentru a-i determina pe reprezentanţii firmei nemţeşti din Suceava să dea dovadă de maturitate şi să finalizeze conform proiectului ce au început. “Noi îi certăm, ei se supără şi nu mai vin la comandamente. Facem aceste comandamente, în afara oricărei obligaţii de contract, pentru că suntem beneficiarii finali ai acestui contract. Ei au contractul încheiat cu ACET, dar o să vorbesc şi cu directorul Groza, să-i stârnească, să îi aducă la comandamente. O să vorbesc şi cu directorul care răspunde de Pfeiffer pe România. Vrem să rămână un loc de <<bună ziua>>, dar ei trebuie să îşi facă treaba”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Primarul municipalităţii sucevene a subliniat faptul că indiferent de inconveniente, timpul până la finalizarea proiectului este scurt, iar după terminarea contractului, ar fi frumos să rămână un loc de “bună ziua”.
“Reprezentantul firmei Pfeiffer s-a supărat şi nu mai vine la comandament, că l-am certat eu, în schimb, pe noi ne ceartă în numele lui, o întreagă Suceavă. Trebuie să lăsăm deoparte aceste supărări, eu nu sunt un om ranchiunos, nici răzbunător, cel mai important este să o scoatem la capăt. Fac apel la maturitatea lor pentru că trebuie să finalizăm acest proiect până în această toamnă”, a adăugat primarul Ion Lungu. (I.G.N.)

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …