Friday , July 1 2022

Dubă a mascaţilor, implicată într-o tamponare, în timp ce se întorcea de la o percheziţie nereuşită

duba accident [800x600]

Un şofer nu a acordat prioritate autospecialei de poliţie care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, lovind-o în lateral. Din fericire, nimeni nu a fost rănit

Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.00, la intersecţia dintre stărzile 1 Mai şi Calea Obcinilor, în apropierea benzinăriei OMV, o autospecială Mercedes a celor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă a fost implicată într-o tamponare. Duba caguliştilor chiar dacă avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune a fost acroşată de un autoturism Opel Zafira condus pe direcţia Areni către Metro, de Romică Munteanu, de 50 de ani, din Udeşti, care a intrat în lateralul din stânga a autospecialei de poliţie, care a fost proiectată într-un alt autovehicul, condus de Cristinel Nuţu, de 34 de ani, din Suceava. In urma impactului, au rezultat doar avarierea celor trei maşini. Soferul vinovat, Romică Munteanu a fost amendat cu 585 de lei şi a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 60 de zile. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative.
Se pare că duba caguliştilor se întorcea de la Vatra Moldoviţei, unde a avut loc o percheziţie nereuşită la locuinţa unor persoane bănuite că s-ar ocupa cu contrabanda de ţigări. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

IPJ Suceava scoate la concurs 28 de posturi de AGENT și OFIȚER de POLIȚIE 

Inspectoratul de Poliție Judetean Suceava a anunțat că, începând cu data de 29 iunie 2022,  …