Saturday , January 28 2023

DSP recomandă sucevenilor să se protejeze în continuare de virusul SarsCov2, chiar dacă restricțiile s-au ridicat

Persoanele care vor fi diagnosticate pozitive trebuie să se autoizoleze și vor primi concediu medical

Conducerea Direcției de Sănătate Publică continuă să atragă atenția sucevenilor să se protejeze împotriva virusului SarsCov2, chiar dacă restricțiile au fost ridicate, pentru că riscurile încă există și în același timp le mulțumește tuturor de înțelegerea de care au dat dovadă în acești doi ani de pandemie de Coronavirus. ”Momentele grele pe care le-am depășit împreună, printr-un susţinut efort colectiv, ne va da puterea să trecem peste toate provocările pe care ni le rezervă viitorul. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată în acești doi ani şi vă dorim sănătate”, a transmis Olivia Vlad, director general în cadrul DSP Suceava.

Prudența și responsabilitatea individuală trebuie să fie principalele atribute ale perioadei următoare. Pentru a păstra cel mai bun nivel de protecție împotriva COVID-19, inspectorii sanitari recomandă următoarele măsuri: purtarea măștii de protecție în spațiile deschise aglomerate, în mijloacele de transport în comun, în spațiile închise, inclusiv în unitățile sanitare, evitarea spațiilor aglomerate fie că sunt închise sau deschise, vaccinare împotriva COVID-19  în continuare, spălatul mâinilor, utilizarea unui antiseptic. (C.R.)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …