Monday , October 3 2022

DSP derulează două anchete epidemiologice pentru identificarea tuturor persoanelor care au fost în contact cu bărbații diagnosticați cu coronavirus

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava derulează în prezent, două anchete epidemiologice pentru identificarea tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pacienții diagnosticați cu coronavirus.

În primul caz este vorba despre un cetățean ucrainean care a aterizat pe aeroporul sucevean, întorcându-se din Italia, și a ieșit din țară prin Vama Siret, pe data de 26 februarie. Se pare că acesta s-a întors din Italia, împreună cu soția sa, și după aproximativ 40 de minute de la aterizare, au părăsit România, cu o mașină. Autoritățile medicale din Ucraina au confirmat că acesta a fost diagnosticat cu Coronavirus, iar din datele companiei Wizz air reiese că la bordul aeronavei erau 98 de persoane.

Inspectorii sanitari suceveni trebuie să-i identifice și pe cei aproape 50 de suceveni care s-au întors cu autocarul, din Italia, împreună cu bărbatul din Mălini, diagnosticat cu Coronavirus. (C.R.)

Vezi si

Terenul viitoarei clădiri a Facultății de Medicină a fost transferat în administrarea USV

Consilierii județeni suceveni au aprobat trecerea unei suprafețe de teren de 1.440 de mp. din …