DSP caută medic pentru efectuarea testelor Covid 19

reportersite
22 ianuarie 2021, 6:45

Conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava a anunțat că are nevoie de un medic specialist în medicină de laborator, pentru efectuarea testelor Covid 19. Se pare că nu prea sunt doritori, mai ales că postul este vacant doar pentru perioada stării de alertă.

”Se angajează fără concurs, pe durată determinată, pe perioada stării de alertă, cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă în cel mult  30 zile de la încetarea stării de alertă), un medic primar pentur medicină de laborator la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic, pentru activitatea de efectuare a testelor de diagnostic molecular Real Time PCR”, au menționat reprezentanții DSP Suceava.

De la debutul pandemiei, Direcția de Sănătate Publică Suceava a mai angajat fără concurs, personal, atât pentru efectuarea anchetelor epidemiolgice cât și și pentru munca propriu-zisă din laborator, iar când lucrurile păreau să spape de sub control, instituția a beneficiat și de spijinul USV, cu care a încheiat un contract de voluntariat. (C.R.)