DSP caută informaticieni, statisticieni și medici epidemiologi

reportersite
05 iulie 2020, 20:59

Medicii ieșeni detașați la Suceava s-au reîntors la locurile lor de muncă

DSP, Suceava, sediu

Medicii ieșeni detașați la Direcția de Sănătate Publică Suceava, în perioada stării de urgență, s-au reîntors la vechile locuri de muncă, iar instituția suceveană se confruntă cu o lipsă acută de personal.

Conducerea DSP are nevoie urgentă de informaticieni, statisticieni și medici epidemiologi și încearcă să organizeze concurs pe perioadă determinată de timp, mai exact pentru perioada verii.

”Lipsa de personal este cea mai mare problemă cu care ne confruntăm. Medicii detașați de la Iăai, și-au terminat perioada de detașare și s-au întors la locurile lor de muncă. Personalul DSP este foarte obosit, lumea are nevoie de concediu. Vom scoate la concurs posturi pe perioadă determinată, mai precis pe perioada stării de alertă și încă 30 de zile, după finalizarea aceasteia. Avem nevoie de informaticieni, statisticieni și medici epidemiologi. Nu este director adjunct, nu este șef departament <<Supraveghere>>, doar un inspector șef și director economic”, a declarat medicul Dinu Sădean, director general în cadrul DSP Suceava. (C.R.)