Tuesday , April 16 2024

DSP a deschis de marți încă opt fluxuri de vaccinare în Suceava, Salcea, Șcheia, Broșteni și Marginea

Fiecare dintre acestea are o capacitate de vaccinare de 72 de sloturi pe zi

 Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava au anunțat că, începând de marți, s-au deschis în județul nostru încă opt fluxuri de vaccinare, fiecare cu câte 72 de sloturi disponibile. Astfel, la Căminul Cultural din Sfântu llie, la sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Miron Costin” și la sala de sport din Marginea vor fi câte două fluxuri, în timp ce la Căminul Cultural Salcea și la sala de sport din Broșteni va fi câte un singur flux de vaccinare.

În cursul zilei de luni, în centrele de vaccinare antiCovid din județ s-au vaccinat peste 1.200 de suceveni. Mai exact, 1.216 persoane au fost vaccinate. Dintre toate aceste persoane, 567 de persoane au primit prima doză de vaccin iar 649 de persoane au fost vaccinate cu doza a II-a de vaccin. La centrul de vaccinare de la Spitalul Județean au fost vaccinate 88 de persoane. La Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat 138 de persoane, 42 la Spitalul Municipal Rădăuți, 90 la Spitalul Siret, 30 la Spitalul Municipal Fălticeni, 42 la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc și 200 de suceveni au fost vaccinați duminică, antiCovid 19, la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-au vaccinat 132 de persoane, iar la centrele de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” și Școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 86, respectiv 78 de persoane. La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de duminică, doar 11 vaccinuri. Alte 92 de persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 90 la Sala de Sport Fălticeni și 80 la Casa de Cultură Siret.

Până acum, 54.236 de persoane au fost vaccinate în județul nostru cu o doză de vaccin anticovid 19 și 39.499 de persoane au primit ambele doze de vaccin. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Noi transporturi ilegale de lemn depistate de polițiștii suceveni  

Luni dimineață, la orele 04.45, patrula auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a oprit …