Drum județean modernizat pe o distanță de peste 5 km, inspectat de Gheorghe Flutur

reportersite
27/06/20 ora:4:00pm

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat în cursul zilei de vineri, 26 iunie, lucrările care se execută la Drumul Județean DJ 155B, pe tronsonul Boroaia – Giulești – limita cu județul Neamț. Drumul județean respectiv se află pe partea dreaptă a râului Moldova iar lucrările se execută la un tronson în lungime de 5,4 km, modernizarea fiind făcută printr-un proiect al Consiliului Județean Suceava.

„Drumul este lărgit de la 6 la 8 m. S-au executat acostamente, podețe transversale drumului județean pentru preluarea și descărcarea apelor pluviale, podețe la drumurile laterale pentru asigurarea accesului la drumul județean, podețe de acces în curți. Din ce am constatat, cam într-o săptămână se termină de turnat primul strat de asfalt, urmând să se treacă imediat la următorul, astfel încât, apreciez că la toamnă se vor putea finaliza lucrările la acest tronson”, a declarat Gheorghe Flutur.

Precizăm că în județ se lucrează la multe drumuri județene și naționale. Astfel, la cele județene se lucrează la Vulturești, Hârtop, Valea Moldovei, Mălini, Mușenița, Bilca, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Mănăstirea Humorului, Pleșa, Panaci, Câmpulung Moldovenesc – Rarău, pe la Izvorul Alb, Gemenea, Stulpicani. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. ion 27/06/2020 la ora 11:18 -

    dar ce el este acum si la inspectia in constructii?tot doctore,?