Saturday , June 15 2024

Două transporturi ilegale de lemn, depistate de polițiști la Putna

În data de 9 iunie, la ora 06.05, acţionând pe DN 2 H Putna, lucrătorii de poliţie au oprit pentru control o autoutilitară marca Iveco, condusă de un bărbat din  comuna Putna, care transporta buşteni gater răşinoase pentru care nu deţinea aviz de însoţire.

Transportul a fost condus la sediul A.P.L-Ocolul Silvic Putna unde s-a solicitat sprijinul unui tehnician silvic iar în urma inventarierii materialului lemnos din autoutilitara Iveco, s-a stabilit faptul că în aceasta se afla cantitatea de 6,24 m.c. buştean gater răşinoase în valoare de 3644,16 lei. Șoferul  a fost sancţionat  cu amendă în cuantum de 6.000 lei iar materialul lemnos transportat de acesta fără aviz a fost confiscat, fiind predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

În aceeaăi zi, la ora 07.20, acţionând pe Drumul forestier ”Timotei”, pe raza comunei Putna, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară marca Mercedes Benz, condusă de un bărbat din comuna Bilca, care transporta lemn foc fag pentru care nu deţinea aviz de însoţire.

În urma inventarierii materialului lemnos din autoutilitara Mercedes Benz, s-a stabilit faptul că în aceasta se afla cantitatea de  3,76 m.c. lemn foc fag, în valoare de 650,48 lei. Bărbatul din Bilca a fost amendat, iar materialul lemnos transportat de acesta fără aviz a fost confiscat, fiind predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

 

Vezi si

Rezultate finale: Şoldan- 43,90%, Flutur- 40,99% din voturi, la alegerile pentru şefia CJ 

Candidatul Partidul Social Democrat (PSD) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava), Gheorghe …

error: