Wednesday , October 4 2023

Două transporturi ilegale de cherestea, depistate joi de polițiștii din Burdujeni

Joi, la orele 13.25, patrula auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a oprit pentru control pe strada Cuza Vodă, o autoutilitară marca Mercedez Benz Sprinter  încărcată cu cherestea de esență rășinoase.

La volanul acesteia se afla U. George, de 63 ani, din Frătăuții Noi, care nu deținea documente pentru  cantitatea de 6,89 mc cherestea de esență rășinoase pe care o transporta.

Șoferul a fost amendat, iar cheresteaua, în valoare de  6.373,25 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Tot joi, la orele 17.35,  pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, polițiștii au oprit o autoutilitară marca Iveco Daily care transporta cherestea de esență rășinoase. În mașina condusă de  V. Nicolae, de 31 ani, din  Gura Humorului, se afla  cantitatea de 8,65 mc de cherestea, șoferul având aviz de însoțire doar pentru cantitatea de 3,81 mc cherestea de esență rășinoase. Șoferul a fost amendat cu 2.000 de lei, iar  cantitatea de 4,84 mc cherestea de esență rășinoase fără acte, în valoare de 4.477 lei, a fost confiscată. (O.S.)

Vezi si

Lungu: Reabilitarea clădirii principale a Colegiului ”Mihai Eminescu” se va finaliza în martie 2025. Lucrările sunt în grafic

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a declarat că lucrările de investiții la proiectul  de reabilitare …

One comment

  1. Ce se intimpla cu cheresteaua asta confiscata? Cine isi face palat cu ea? Dar utilitarele care o transporta… Unde ajung ele? Ca nu mai aude nimeni nimic de nici unele odata ce au fost confiscate.
    Intreb pentru un prieten.