Sunday , February 5 2023

Două tentative de suicid, într-o singură zi

ambulanta


Se pare că intoxicaţia voluntară medicamentoasă a devevit o modă printre sucevenii care simt că nu mai pot face faţă problemelor, dacă facem referire la numărul cazurilor cu care se confruntă medicii urgentişti în fiecare zi. Astfel, în după-amiaza de joi, 18 iunie, Gheorghe A. în vârstă de 66 de ani din localitatea Vultureşti a fost găsit mai mult mort decât viu de către un vecin. Bărbatul locuieşte singur de mai bine de doi ani, de când soţia sa a divorţat iar cei doi fii vin rar să-l viziteze. După cum a povestit vecinul care l-a găsit în stare de inconştienţă, se pare că Gheorghe A. a tot încercat în ultimele zile să se întâlnească cu unul dintre fiii săi iar joi, era bucuros, că în sfârşit îşi va vedea fiul. S-a întors însă după aproximativ două ore, foarte supărat, pentru că băiatul său nu a mai ajuns la întâlnire. I-a povestit vecinului şi prietenului său că se va sinucide. A plecat acasă şi se pare că s-a ţinut de cuvânt, deoarece a înghiţit mai multe pastille şi o cantitate însemnată de clor. A fost preluat de către un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.
O femeie însărcinată din localitatea Cornu Luncii a vrut să se sinucidă pentru că s-a săturat de muncile grele la care era pusă de către concubinul său. Se pare că bărbatul nu dorea sub nici o formă să o înţeleagă că nu mai poate munci ca înainte, din cauza sarcinii. Astfel, în după-amiaza de joi, 18 iunie, femeia a refuzat să-şi însoţească partenerul în pădure, pentru a adduce lemne, motivând că este oboistă. De aici a izbucnit un adevărat scandal, iar femeia a considerat că singura ei salvare este în sinucidere, deşi este însărcinată, iar peste aproximativ patru luni va deveni mamă. Când a realizat ce s-a întâmplat, bărbatul a sunat speriat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj al Ambulanţei a preluat femeia. Acesta a fost internată la Spitalul Municipal Fălticeni, iar medicii încearcă tot posibilul pentru a-i salva copilul. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …