Wednesday , February 8 2023

Două profesoare de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, nominalizate la secțiunea Arhitecții viitorului a Galei Premiilor Revistei CARIERE

Revista CARIERE celebrează excelența, implicarea și profesionalismul în cadrul unui eveniment aniversar ce marchează împlinirea a 20 de ani de la prima apariție editorială și în care se premiază veritabile modele pentru generațiile viitoare. Profesoarele Dana Anton și Anca Şoldănescu de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni se află printre nominalizații la Gala Premiilor Revistei CARIERE, secțiunea Arhitecții viitorului – inițiative care facilitează accesul copiilor la resurse digitale.

Cele două colege de catedră au derulat într-un an mai multe proiecte SMART, care s-au finalizat cu reamenajarea a patru clase care au fost dotate cu aparatură digitală, a unui Laborator de engleză tematic (”English Lab”) și a unui Laborator de robotică.

”Sunt dedicați profesiei și misiunii lor de a pregăti copiii nu doar academic, ci și pentru viață. Sunt conștienți că școala trebuie scoasă din tiparul tradițional, rigid, static, <față în față> și că învățarea trebuie adusă într-un mediu modern, digital. Şi-au reconfigurat practicile didactice, îmbinând nevoia de modernizare cu avantajele tehnologiei inteligente, totul pentru creșterea performanței școlare și pentru pregătirea elevilor pentru piața muncii. Una în care cunoștințele și competențele digitale vor face diferența. Cu recunoștință pentru dăruirea și implicarea lor, aducem în fața dumneavoastră trei profesori inimoși, care <proiectează> astăzi resursa umană pentru mâine, trei profesori veritabili arhitecți ai viitoarei forțe de muncă”, este mesajul care însoțește lista de nominalizați la secțiunea Arhitecții viitorului, alături de cele două profesoare din Fălticeni fiind și o profesoară de la un liceu din Iași.

Gala CARIERE va avea loc în data de 13 decembrie și va fi un eveniment care celebrează excelența, implicarea, profesionalismul și premiază oamenii și poveștile care inspiră, proiectele inovatoare sau cu impact într-o comunitate. Vor fi acordate 13 premii de excelență, iar profesoarele din Fălticeni au șansa să se numere printre câștigători. Premianții vor fi desemnați pe baza votului publicului. Cei care doresc, pot vota pentru profesoarele de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni la acest link https://www.galacariere.ro/#home. (O. NUȚU)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …