Sunday , June 20 2021

Două petreceri întrerupte vineri seara de polițiștii suceveni

Polițiștii monitorizează respectarea legii, preluând orice sesizare privind organizarea unor astfel de evenimente făcută prin SNUAU 112 sau TelverdeCovid sau vlorificând informații proprii obținute din surse ocazinale, rețele sociale sau mass-media.

În ultimele zile au fost identificate și stopate mai multe petreceri private organizate la locuințele proprii sau în alte locații.

Astfel, vineri, 7 mai 2021, la ora 22.17, polițiștii din Mălini s-au autosesizat despre faptul că la locuința unei femei din sat Pîraie, comuna Mălini, are loc o petrecere în spațiu deschis și privat.

Cu ocazia deplasării la fața locului, activitatea era în curs de finalizare, fiind găsită organizatoarea evenimentului, iar din discuțiile purtate cu aceasta a reieșit faptul că la domiciliul său a avut loc o reuniune cu un număr nouă persoane.

Ca urmare a acestei intervenții efectuate de către polițiști, activitatea a fost stopată, participanții părăsind locația.

Organizatoarea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar celelalte persoane în calitate de participanți cu avertisment.

În aceeași seară, la ora 22.54, polițiștii au fost anunțaţi cu privire la faptul că la Căminul Cultural Stamate sunt adunate mai multe persoane și ascultă muzică.

Polițiștii s-au deplasat în zona indicată și au depistat  în  curtea Căminului Cultural Stamate și în interiorul acestuia 12 adolescenți care participau la serbarea unei zile onomastice.

Întrucât aceștia nu au respectat prevederile Legii 55/2020, respectiv organizarea unei petreceri tip aniversare precum si interdicția de a nu părăsi locuința în intervalul orar 22.00 – 05.00 fără a avea motive întemeiate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale , valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 4.500 de lei.

 

Vezi si

30 de zile de arest pentru un individ care, beat și fără permis, a furat o mașină și a făcut un accident

Joi, 17 iunie, la ora 10.20 Poliţia Fălticeni a fost sesizată de către R. Viorica, …