Thursday , February 9 2023

Două petreceri întrerupte de polițiștii suceveni

Duminică, în jurul orelor 22.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier și patrula de intervenție din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Rădăuți, au identificat pe raza comunei Frătăuții Noi, un eveniment organizat, respectiv o nuntă, la SC  NORD MARKET SRL – SALON EDEX.

S-a intervenit în vederea întreruperii evenimentului. S-a procedat la legitimarea persoanelor prezente, fiind identificate un număr de 20 de persoane. S-a procedat la identificarea și legitimarea administratorului salonului și a organizatorului evenimentului.

În cauză s-au aplicat două sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, administratorului și organizatorului evenimentului, în valoare totală de 4000 lei iar ceilalți participanți au fost avertizați. Agenții de poliție au rămas la fața locului până când toată lumea prezentă a plecat de la eveniment.

Tot duminică, la orele 16.17, lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin apel 112 de către o persoană anonimă cu privire la faptul că este organizată o petrecere cu mai mulți invitați la Pensiunea Somara din satul Găinești, Comuna Slatina . La fața locului s-a deplasat patrula de poliție de serviciu din cadrul S.P.R. 7 Mălini, unde s-a constatat că era organizată o petrecere de către administratorul pensiunii, P. Vasile, de 39 ani, care  era în curs de finalizare, iar la acest eveniment au participat circa 30-40 de persoane.   P. Vasile  a fost sancționat contravențional în calitate de organizator cu amendă în cuantum de 2.000 lei.

Vezi si

Impact puternic între două autocamioane, la Argestru. Unul dintre șoferi a fost rănit

O coliziune puternică între două autocamioane a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19. …