Friday , May 17 2024

Două persoane rănite în urma unui accident pe DN 17, la Pojorâta, provocat în toiul nopții de un ieșean băut

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.00, C. Adrian, de 58 ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen pe DN 17 , dinspre Vatra Dornei către  Câmpulung Moldovenesc,  în localitatea Pojorâta,  pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune lateral-față o autoutilitară Mercedes-Benz, condusă din sens opus de către P. Vasile, de 60 ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane din autoutilitară cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajele de ambulanță sosite la fața locului, ulterior victimele refuzând transportul la spital.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În schimb, în urma testării, a reieșit faptul că ieșeanul  avea o concentrație alcoolică de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au  întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (O.S.)

 

Vezi si

120 de studenți participă la FIA Food Fest 2024

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității ”Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, sâmbătă, 18 …