Thursday , February 2 2023

Două persoane rănite după o depășire imprudentă

Un șofer a virat la stânga, fără să se asigure, pentru a intra în curtea unei firme, moment în care a fost acroșat de un autoturism intrat în depășirea sa, al cărui șofer nu s-a asigurat nici el

 1accident

La data de 25 mai 2017, în jurul orei 13.40, Gheorghe Fercalo, de 49 de ani, din comuna Volovăț, conducea autoutilitara Ford Transit, înmatriculată în Marea Britanie, pe DJ 178 C, având direcția de deplasare dinspre centrul comunei Satu Mare spre municipiul Rădăuți. În aceeași direcție de mers, în spatele microbuzului, se deplasa autoturismul Volkswagen Golf, înmatriculat tot în Marea Britanie, care era condus de Ionuț Tcaciuc, de 18 ani, din comuna Satu Mare. Când au ajuns în dreptul SC Remat SA, pe raza comunei Satu Mare, Fercalo a virat la stânga pentru a pătrunde în curtea societății fără a se asigura corespunzător, iar șoferul s-a angajat în depășirea autoutilitarei fără a se asigura că poate efectua această manevră în condiții de siguranță, moment în care cele două autovehicule au intrat în coliziune.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a lui Ionuț Tcaciuc și a Claudiei C., de 17 ani, din comuna Satu Mare, pasageră pe scaunul din stânga față în Volkswagen.

Soferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind alcoolemii zeroi. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infrac­țiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …