Friday , September 30 2022

Două mașini, un garaj și acoperișul unei case, distruse de un foc pornit de la un redresor nesupravegheat

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii, au intervenit sâmbătă dimineață cu 6 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la un garaj din lemn, care ardea generalizat, și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință. Incendiul a fost lichidat la ora 6:40.

Au ars garajul, pe o suprafață de 120 mp, și aproximativ 30 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars două autoturisme, obiecte de mobilier, aparatură alectrocasnică și altele. S-au degradat, pe o suprafață de 15 mp, pereții portanți ai casei. Flăcările au izbucnit din garajul gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un aparat electric (redresor) lăsat sub tensiune și nesupravegheat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente.

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …