Sunday , July 3 2022

Două femei fără permis, prinse la volan la Vatra Dornei

Duminică după-amiază, la orele 16:11,  polițiștii au oprit pe raza municipiului Vatra Dornei un autoturism marca Volkswagen condus de către S. Elena, de 28 ani, din Câmpulung Moldovenesc. Cu ocazia interogării bazei de date cu privire la situația permisului de conducere, s-a constatat că femeia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către numitul S. Vasile, de 31 ani, pasager pe locul din dreapta față al autoturismului, deși știa că femeia nu posedă permis de conducere.

În aceeași zi, tot la Vatra Dornei, un echipaj de poliție a oprit un autoturism  Volkswagen Passat condus de către P. Elena, de 32 ani,  din  Vatra Dornei, care nu a prezentat permisul de conducere, iar în urma verificării acestuia în bazele de date la care are acces Poliția Română, a rezultat faptul că aceasta figurează cu permisul de conducere suspendat.

Şoferița a a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vezi si

Două fete de 16 ani și un băiat de 18 ani s-au răsturnat cu un Mercedes la Bivolărie-Vicovu de Sus. Toți trei au fost răniți, tânărul fiind în stare foarte gravă

Sâmbătă seara, în jurul orei 21, pe raza localității Bivolărie – Vicovu de Sus, un …