Wednesday , February 1 2023

Două femei au încercat să se sinucidă pentru că s-au certat cu partenerii de viață

O femeie în vârstă de 52 de ani din Liteni a înghițit 30 de comprimate de Naproxen. O tânără din Moldovița a luat un pumn de No-Spa după o discuție în contradictoriu cu soțul

Două femei au ajuns în stare gravă la spital după ce au încercat să se sinucidă, pe fondul unor ­pro­bleme cu partenerii de viață.

Sâmbătă după-amiază, o femeie în vârstă de 52 de ani din localitatea Liteni a ajuns la Unitatea de ­Pri­mire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, după ce a înghițit 30 de comprimate de Naproxen. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență de către o vecină care a sunat la 112, iar un echipaj al Ambulanței a preluat-o și a transportat-o la unitatea spitalicească suceveană. După o evaluare a medicilor, pacienta a fost diagnosticată cu intoxicație voluntară medicamentoasă și a fost internată la secția Medicală pentru investigații și tratament de specialitate. Din declarațiile vecinilor a reieșit că femeia de 52 de ani a menționat în repetate rânduri că se va sinucide deoarece s-a săturat de scandalurile soțului ei. Pe fondul consumului excesiv de alcool, aceștia se ceartă destul de des.

O tânără în vârstă de 22 de ani din comuna Moldovița a ajuns duminică după-amiază, în jurul orelor 16.00, la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc după ce a înghițit un pumn de medicamente No-Spa. Femeia s-a certat cu soțul ei, acuzându-l că o înșeală, însă bărbatul nu a recunoscut nimic. Se pare că tânăra a încercat să-și ia zilele, însă când a văzut că începe să se simtă rău tot ea a cerut ajutor prin numărul unic 112. Un echipaj al Ambulanței a preluat-o și a transportat-o la unitatea spitalicească din Câmpulung Moldovenesc. Tânăra a fost internată pentru tratament după ce a fost diagnosticată cu intoxicație voluntară medicamentoasă. (C.R.)

 

Vezi si

”Spune NU cariilor!”, campanie de igienă orală derulată în 94 unități de învățământ, la inițiativa Grădiniței ”Țăndărică” Suceava

”Scopul campaniei a fost îndeplinit cu succes prin intermediul numeroaselor activități desfășurate prin mijloace de …