Sunday , June 26 2022

Două centre de vaccinare anti-COVID din Suceava vor fi închise

Din cauza ritmului de vaccinare anti-COVID-19 calificat de primarul Ion Lungu a fi unul „prost”, activitatea a două centre de vaccinare din municipiul Suceava va fi suspendată. „Nu se justifică cheltuielile în condițiile în care se vaccinează doar 20 de persoane zilnic. Suspendăm activitatea și în măsura în care va fi necesar o vom relua”, a spus primarul Ion Lungu.

El a explicat la declarația de presă susținută miercuri, 9 februarie, că în ultima săptămână s-au folosit doar 793 de doze. Pe de o parte, Ion Lungu a făcut din nou apel la populație să se vaccineze împotriva noului coronavirus iar de cealaltă parte edilul a anunțat că în condițiile actualului ritm „prost” de vaccinare de la 1 martie ar putea fi suspendată activitatea centrelor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” și de la Colegiul Național „Ştefan cel Mare” din Suceava.

„Avem discuții cu cei de la Direcția de Sănătate Publică ca de la 1 martie să suspendăm activitatea centrelor de vaccinare de la Universitate și de la Colegiul Național <Ştefan cel Mare>”, a spus primarul Ion Lungu. Asta în condițiile în care, la o precedentă conferință de presă, edilul anunța o restrângere a programului de funcționare de la cele două centre de vaccinare. Practic, odată luată măsura suspendării celor două centre de vaccinare, va rămâne activ doar cel de la Iulius Mall. (D.P.)

 

Vezi si

129 de amenzi, 17 permise reținute și 17 certificate de înmatriculare retrase sâmbătă noaptea, în timpul unei razii pe străzile municipiului Suceava

Începând de sâmbătă seara, de la ora 17.00 și până duminică dimineață la ora 04.00, …