Saturday , April 20 2024

Doua blocuri vor fi reabilitate termic cu subventii de la Guvern

pentru reabilitarea termica a celor doua blocuri s-au acordat subven]ii de la Guvern în valoare de 290.000 de lei
În urma vizitei pe care primarul Ion Lungu a efectuat-o la Guvern, s\pt\m=na trecut\, pentru a dezbate c=teva probleme cu care se confrunta autorit\]ile locale sucevene, acesta a primit sprijin financiar pentru solu]ionarea a o parte din probleme.
De[i la începutul lunii iulie primarul Ion Lungu a f\cut o afirma]ie potrivit c\reia sucevenii care mai sperau sa î[i izoleze termic apartamentele cu bani de la Guvern [i de la bugetul local, prin programul na]ional de reabilitare termic\, sa î[i ia gândul de la subven]ia de 80% din valoarea lucr\rilor, deoarece nu mai sunt bani pentru aceste subven]ii. Guvernul însa a adoptat o lege care sa îi ajute pe locatarii blocurilor care doresc sa î[i reabiliteaze termic blocurile prin facilitatea acordata de a lua credite cu garan]ie guvernamentala [i dobânda redus\.
Ion Lungu a afirmat s\pt\m=na trecuta ca a primit de la Ministerul Dezvolt\rii Regionale, suma de 290.000 de lei subven]ii pentru reabilitarea termica a doua blocuri din municipiul Suceava.
Cele doua blocuri care urmeaza a fi reabilitate vor fi desemnate mai t=rziu de pe lista de priorit\]i.
„Înca nu am stabilit care sunt blocurile care urmeaza sa fie reabilitate  termic cu banii primi]i de la Minister”, a spus edilul [ef.
Pe l=nga aceasta, edilul-[ef a mai precizat [i faptul ca varianta cu creditarea pentru reabilitarea termica a blocurilor este deschis\. (I.G.)

Vezi si

Bucură-te de „Egg-straordinary Easter”, la Iulius Mall Suceava!

Poți câștiga un voucher de 1.000 de euro la ABAU – metal decor –, un …