Thursday , February 22 2024

Doua biciclete furate, gasite de politisti, isi asteapta proprietarii


Poli]i[tii suceveni `ncearc\ s\ afle cine sunt proprietarii unor biciclete furate din municipiul Suceava  de doi minori din comuna {cheia.
În 09.10.2010, pe la ora 16.30, pe B-dul. 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, din scara unui bloc, a ie[it un grup de minori care aveau asupra lor dou\ biciclete, iar la observarea echipajului de poli]ie, ace[tia au `ncercat  s\ dispar\ printre blocuri. Poli]i[tii i-au prins pe  doi minori de 9, respectiv 10 ani, ambii din comuna {cheia, care trageau dup\ ei dou\ biciclete pentru copii. La sediul poli]iei au fost chemate mamele celor doi  minori, [i din cauza faptului c\ acestea nu au putut dovedi provenien]a celor dou\ biciclete, s-a procedat la ridicarea acestora pe baz\ de dovad\. În urma verific\rilor efectuate în zon\ nu s-a reu[it identificarea proprietarilor bicicletelor.
IPJ Suceava roag\ persoanele ce au fost prejudiciate s\ se adreseze Poli]ie municipiului Suceava. Este vorba despre dou\ biciclete sunt pentru copii, una având inscrip]ionat\ marca „First Bike”, iar cealalt\ marca „Pegas”. (O.S.)

Vezi si

Cea mai mare investiție din 2024 de la Oradea este realizată de o asociere de firme sucevene în frunte cu LOIAL Impex

O asociere de firme având ca lider cunoscuta societate suceveană LOIAL IMPEX SRL și asociat …