Saturday , February 4 2023

Două accidente pe trecerile de pietoni din Suceava și Fălticeni

Miercuri, în jurul orei 10.00, D.R.M. (37 de ani), din municipiul Suceava, se afla la volanul unui autoturism marca Opel pe care îl conducea pe bulevardul Gavril Tudoraș din municipiul Suceava. La un moment dat, când a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”, D.R.M. a accidentat-o ușor pe V.R. (55 de ani), din comuna Şcheia, care traversa regulamentar strada.

Şoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La spital, i-au fost recoltate probe de sânge pentru a i se stabili alcoolemia.

Miercuri, pe la ora 16.00, B.T. (72 de ani), din municipiul Fălticeni, se afla la volanul unui autoturism marca Opel pe care îl conducea pe strada Republicii din municipiul Fălticeni. În momentul în care acesta a ajuns la trecerea de pietoni din fața Cec Bank, nu a acordat prioritate pietonului L.C. (58 de ani), din municipiul Fălticeni.

Femeia traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Aceasta a fost rănită ușor în urma accidentului.

Şoferul și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora li s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …