Sunday , April 14 2024

Dosar penal pentru un tanar care conducea beat, nu avea permis si a refuzat toate testele in vederea stabilirii alcoolemiei

S=mb\t\ `n jurul orei 21.00, lucr\torii Posturilor de Poli]ie H\n]e[ti, Zvori[tea [i Adâncata, în timp ce ac]ionau pe raza comunei H\n]e[ti, în cadrul ac]iunii în sistem integrat, au oprit pentru control pe drumul jude]ean 208 D, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de c\tre Mihai H. de 35 ani, din municipiul Suceava [i întrucât acesta emana miros puternic de b\uturi alcoolice, a fost condus la Poli]ia Municipiului Suceava unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fapt pentru  care a fost condus la Spitalul Jude]ean Suceava, unde de asemenea a refuzat s\ i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodat\, s-a procedat la verificarea acestuia în baza de date, stabilindu-se c\ nu posed\ permis de conducere eliberat de autorit\]ile române.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice f\r\ a poseda permis de conducere [i refuzul de a se supune recolt\rii de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, ce urmeaz\ a fi solu]ionat procedural. (O.S.)

Vezi si

Marcel Ciolacu: Valul de schimbare în Suceava a pornit

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, şi-a exprimat, vineri, convingerea că partidul pe care …