Monday , January 30 2023

Dosar penal pentru un șofer beat care a intrat cu mașina într-un șanț și într-un gard

Duminică, la ora 15.07 un echipaj de poliție din Dolhasca a fost nunțat prin 112 despre faptul că în urmă cu puțin timp pe raza localității Dolhasca a avut loc un accident rutier, ­res­pectiv un autoturism a părăsit partea carosabilă a D.J. 208 și a pătruns într-un șanț.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că P. Vasile, de 38 ani, din comuna Dolhești, a condus autotu­rismul marca Audi A4 pe raza localității Dolhasca. Pe fondul consumului de alcool acesta a părăsit partea carosabilă a D.J. 208, ocazie cu care a pătruns în șanțul delimitator al drumului județean, iar ulterior a intrat cu mașina în gardul unei locuințe. Acesta a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării de probe biologie pentru stabilirea alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal.

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …