Sunday , September 25 2022

Dosar penal pentru un șofer băut care a produs un accident la Fântâna Mare

O patrulă de poliție din Vadu Moldovei a fost sesizată prin 112 miercuri seară, pe la ora 19.99, cu privire la faptul că în satul Cotu Băii, comuna Fântâna Mare, a avut loc un eveniment rutier, iar unul dintre conducătorii auto implicați se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii care au investigat situația la fața locului au stabilit că în jurul orei 18.45, în  comuna Fântâna Mare,  satul  Cotu Băii,  pe un drum neclasificat a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, respectiv un OPEL condus de Dumitru M., de 62 de ani, localnic și o Dacia Logan condusă de Dumitru A..

Pentru că șoferul Opelului emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,91  mg./l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la sediul Spitalului Municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de «conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe». (O.S.)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …