Tuesday , May 11 2021

Dosar penal pentru un ialomițean prins în Suceava la volanul unui BMW X6 plin cu haine și parfumuri contrafăcute

Joi, 15 aprilie 2021, în baza informațiilor deținute la nivelul serviciului, polițiștii din cadrul SICE cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliție Municipiului Suceava – Biroul de Ordine Publică, au oprit în trafic un autoturism marca BMW X6, în municipiul Suceava, pe bld. Corneliu Coposu, autoturism ce transporta în vederea comercializării obiecte vestimentare și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

politia, masina noua Obiectiv

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului au fost identificate mai multe obiecte vestimentare din material textil și parfumuri inscripționate cu diferite mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României.

În total au fost identificate 303 articole îmbrăcăminte și parfumuri care purtau inscripțiile „TOMMY HILFIGER” „HUGO BOSS”, „POLO RALPH LAUREN”, „EMPORIO ARMANI”,  „DIESEL”, TOM FORD LOST CHERRY, LANCOME POEME, GIORGIO ARMANI AQUA DI GIO PACO RABANNE OLYMPEA, CHANEL CHANCE, YVES SAINT LAUREN LIBER, KARL LAGERFELD, CALVIN KLEIN JEANS, „ADIDAS”, UNDER ARMOUR, etc. Valoarea de piață a produselor este de cca. 30.000 lei.

Conducătorul auto,  un bărbat de 34 ani, din județul Ialomița, a fost depistat în flagrant, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmit dosar penal, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, faptă prev. si ped. de art. 102 alin. (1), lit. (b) și alin. (3) din Lg. 84/1998 privind « mărcile şi indicaţiile geografice ».

 

Vezi si

O femeie din Udești încearcă de aproape jumătate de an să aducă în țară trupurile neînsuflețite ale fiicei și nepoțelului ei

O mamă și fiul ei au fost găsiți fără suflare, în luna decembrie a anului …