Wednesday , February 8 2023

Dosar penal pentru un bărbat din Volovăț care a călcat cu mașina o pisică și a pus filmarea pe facebook

Duminică, 14 noiembrie, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată cu privire la faptul că în spațiul public, pe rețeaua de socializare facebook, a apărut o înregistrare video în care era prezentat faptul că un autoturism a călcat o pisică, pe raza comunei Bilca.

politia, masina noua Obiectiv

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că duminică,  în jurul orelor 14.13, F.  B., din Volovăț,  în vârstă de 27 ani, cu permis valabil, în timp ce conducea autoturismul marca Seat pe DC 50 D, de pe raza comunei Bilca,  a călcat cu roata din față dreapta o pisică, de dimensiuni medii, rezultând decesul animalului. Momentul acestui eveniment a fost surprins de către o cameră de supraveghere din apropiere, iar proprietarul camerei de supraveghere a postat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prev. și ped. de art. 25, alin. (1), lit. a) din Legea 205/2004 privind Protecția Animalelor, urmând a se stabili dacă uciderea animalului a fost  intenționată sau nu.

 

 

 

 

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …