Friday , October 7 2022

Dosar penal pentru un bărbat care a furat 12 metri cubi de lemn dintr-o pădure din Mănăstirea Humorului           

Vineri după-amiază, polițiștii au fost sesizați de către pădurarul din cadrul cantonului silvic Lunga, Ocolul Silvic Gura Humorului, despre faptul că persoane necunoscute au sustras material lemnos, din pădurea fond forestier, de pe raza cantonului silvic Lunga, comuna Mănăstirea Humorului.

Pădurarul a declarat că vineri, în jurul orelor 15:50, cu ocazia patrulării prin fondul forestier avut în gestiune, a constatat faptul că din parcela Poiana Micului, de pe raza comunei Mănăstirea Humorului, lipsesc arbori de esență molid, ce erau marcați, respectiv circa 12 metri de lemn rotund, fiind sustras probabil în noaptea de 14/15 aprilie 2022.

Verificând urmele și traseul unde a fost transportat lemnul, la o distanță de circa 2 km, la marginea satului Mănăstirea Humorului, pe un teren fânaț, polițiștii au găsit materialul lemnos sustras, respectiv 3 piese de arbori esență molid, la lungime de 4 metri fiecare, lemn ce a fost predat în custodie pădurarului.

Sâmbătă, în urma continuării cercetărilor și investigațiilor, polițiștii au descoperit și autorul furtului, M. Siminel, de 30 ani, din Mănăstirea Humorului.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Furt de arbori”.

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …