Thursday , December 1 2022

Dosar penal pentru patroana unui service din Vama, unde a fost găsită o jumătate de tonă de ulei uzat depozitată necorespunzător

Joi, 10 octombrie 2019, polițiști suceveni împreună cu un lucrător din cadrul Gărzii de Mediu Suceava,  în baza datelor si  informațiilor de interes operativ deţinute, au efectuat un control la SC Şandru SRL din Vama, ocazie cu care au constatat că societatea în cauză reprezentată prin administratorul Ş. G., de 41 ani, localnică, nu a luat măsurile legale de eliminare/valorificare totală a deşeurilor rezultate din activitatea de producţie (service auto),  respectiv a 500 litri ulei uzat.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru comiterea infracţiunii de „neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri”, faptă  prevăzută de art. 98 alin. 4, pct. 2 din OUG 195/2005.

Întreaga cantitate de cca. 500 litri ulei uzat, indisponibilizată, urmează a fi valorificată/eliminată, în perioada imediat următoare, conform procedurilor legale privind regimul deşeurilor periculoase.

Vezi si

Tânăr din Bogdănești, fără permis, prins extrem de beat la volan

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.32, în afara localității Baia, în zona …