Tuesday , December 6 2022

Dosar penal pentru o firmă care a executat lucrări pe strada Universității fără avizul Poliției

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier,  au constatat  faptul că pe trotuarul din proximitatea restaurantului “Padrino” de pe strada Universității din Suceava, mai mulți muncitori efectuat activități de îndepărtare a pavelelor și de spargere, cu ajutorul unui utilaj de dimensiuni relative reduse, a unei plăci de beton.

O situație similară a fost identificată și în dreptul aleei care face legătura între strada Comercianților și calea de acces dinspre strada Universității către zona de aprovizionare cu marfă a hipermarket-ului Kaufland, în proximitatea clădirii unde funcționează farmacia Biomedica, unde se aflau mai mulți muncitori care efectuat activități de săpătură, compactare, branșamente pentru o conductă aferentă rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Pentru lucrarea efectuată a fost prezentat un aviz emis de Primăria Suceava către S.C. Instgaz S.R.L. Tg. Mureș, societate care a subcontractat lucrarea către S.C. Petadin Service Instalații S.R.L., unde se menționa că lucrările de traversare a zonelor betonate vor fi efectuate cu subtraversare prin foraj orizontal, iar la condițiile ce trebuie respectate în timpul execuției, la pct. 1 era precizat că înainte de începerea lucrărilor, în zonele carosabile, se va obține avizul Poliției Municipiul Suceava – Biroul Rutier.

La data constatării, executantul lucrărilor nu a solicitat și pe cale de consecință nu a obținut avizul poliției rutiere. Totodată s-a constatat faptul că prin lucrările efectuate în zona drumului public, circulația rutieră și pietonală a fost restricționată. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

Vezi si

Incendiu la o casă din Șcheia. Un bărbat a fost găsit mort

Marți, în jurul orei 12.00, un incendiu a izbucnit la o casă de locuit din …