Thursday , May 23 2024

Dosar penal intocmit unui minor pentru rele tratamente aplicate animalelor

N un t=n\r de 15 ani din Cajvana care locuie[te f\r\ forme legale la Mitocu Dragomirnei a b\tut un cal p=n\ aproape l-a omor=t, dup\ care l-a abandonat pe marginea drumului
Luni sear\, în jurul orei 19.50, IPJ Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul c\ la intrarea în satul Mitocu Dragomirnei, dinspre cartierul I]cani, la marginea DJ 208 U, a fost abandonat un cal subnutrit, care prezenta urme de violen]\ pe suprafa]a corpului.
La fa]a locului s-au deplasat agen]ii postului local de politie, împreun\ cu reprezentan]i ai Direc]iei Sanitar\ Veterinar\ Suceava, func]ionari ai Prim\riei comunei Mitocu Dragomirnei iar, în urma m\surilor întreprinse, a fost identificat\ persoana care a abandonat calul. Este vorba despre minorul C. A., de 15 ani, din ora[ul Cajvana, care locuie[te f\r\ forme legale în comuna Mitocu Dragomirnei. Din discu]iile purtate de poli]i[ti cu acesta, s-a stabilit c\ animalul a fost înh\mat la c\ru]a proprietate personal\ [i nu a mai putut s\ se deplaseze, fapt pentru care l-a abandonat. Calul a fost ridicat de c\tre personalul Prim\riei [i transportat `ntr-un grajd al institu]iei, unde a fost preluat de medicul veterinar din comun\.
Împotriva lui C. A. s-a întocmit dosar de cercetare penal\ pentru s\vâr[irea infrac]iunii prev\zut\ în Legea 205/2004 privind rele tratamente aplicate animalelor.

Vezi si

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu fermierii în piața din Arbore: Trebuie ajutați să își vândă mai bine produsele

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost miercuri de dimineață în piața de la Arbore, …

No comments

  1. *** mamii tale de tigan borat. Mai bine crapai tu in locul calului